Manager og konsulenter søges til MARSELISBORG i København

- Sæt dit aftryk på fremtidens beskæftigelsesområde

 

Hvem er vi, og hvad skal du arbejde med?
Marselisborg Consulting består af 30 dedikerede politologer, socio-loger, antropologer m.fl. i København og Aarhus, som årligt leverer konsulent- og rådgivningsforløb i flere end 60 kommuner.

 

Vi vil have dig, hvis:

  • Du kan understøtte jobcentrene gennem strategiforløb, kompetenceudvikling og ledersparring
  • Du har erfaring med kompetenceudviklingsforløb til jobcentermedarbejdere
  • Du kan anvise effektiviseringspotentialer i kommunerne gennem større registeranalyser og mere kvalitative sektorundersøgelser

 

Hvem søger vi?

Manager:
Som manager står du i spidsen for dine egne projekter og fungerer samtidig som sparringspartner til konsulentgruppen. Du har typisk erfaring fra konsulentbranchen eller anden relevant organisation, du har karriereambitioner og ønsker at få policyindflydelse på et afgørende sektorområde.

Konsulenter:
Som konsulent bidrager du i alle faser af et projektforløb lige fra opstartsmøde hos kunden til afholdelse af workshops, seminar og præsentation af projektet. Du får hurtigt et selvstændigt ansvar, men stadig i parløb med kollegaer og ledere. Du kan være godt i gang med dit karriereforløb, men du kan også være nyuddannet, hvor du er blandt de bedste på din årgang.

 

Din profil indeholder:

  • Et skarpt konsulenthåndværk – der særligt er hæftet op på -under-visning af fagprofessionelle, og / eller facilitering af leder- og strategi-forløb.
  • Grundlæggende sektorfaglig viden – som betyder, at du kender lovgivningen, dilemmaerne, målgrupperne og finansieringskilderne på beskæftigelsesområdet.

 

Du skal vælge Marselisborg Consulting hvis:

  • Du vil være en del af en innovativ rådgivningsvirksomhed, som gør en forskel for slutbrugeren
  • Du trives i en omskiftelig hverdag, hvor en stor del af opgaveløsningen foregår hos vores kunder
  • Du i øvrigt trives i et hektisk, tværfagligt og humoristisk miljø, hvor gode kollegaer med et stort drive og et højt fagligt niveau skaber en uformel atmosfære med kort afstand mellem ledere og medarbejdere

Vi lægger vægt på din faglige- og karrieremæssige udvikling, så derfor tilknyttes du en mentor fra virksomhedens direktion, som løbende følger op på din karriereplan.
 

Ansøgning:
Ansøgning, CV, eksamensbevis og relevante bilag sendes til projektmedarbejder Astrid Juhl Andersen aja@marselisborg.org med deadline tirsdag den 22. maj kl. 12.00. Der afholdes samtaler i uge 21-22. Du er velkommen til at kontakte direktør og partner Lars Buchholt  5121 1944.