Konsulent hos Marselisborg

Fra praktikant til chefkonsulent
Christina er 29 år gammel og uddannet sociolog fra Aalborg Universitet. Hun blev færdig med sit studie i marts 2012, men har arbejdet hos Marselisborg siden 2011 både i en praktikperiode og som studentermedhjælper. Faktisk blev hun ansat som udviklingskonsulent allerede før, hun var færdig på universitetet.

”Hvis du har mod på det, får du lov til at prøve utroligt mange ting” siger hun, da hun fortæller om Marselisborg. ”Du kan udvikle dig meget både fagligt og personligt.”  Det er Christina naturligvis selv et levende bevis på. Hun blev lynhurtigt involveret i flere projekter og har bl.a. været projektleder på Solidaritet mellem Generationerne, et projekt, der involverer rekruttering og uddannelse af frivillige voksne, der agerer rollemodeller for udsatte unge. Et projekt på tværs af 9 danske kommuner. I 2014 blev hun udnævnt til chefkonsulent, hvorefter hun i højere grad selv leder sine projekter.

 

En karriere i udviklingens tegn
Christina arbejder benhårdt for at skabe værdi for kunden. Målet som konsulent er at give kunden nogle praktiske redskaber, de kan bruge i deres arbejde. Som rådgivningsvirksomhed arbejder Marselisborg på at udvikle rammerne for og indsatsen i den offentlige sektor.

”Vi leverer ikke hyldevarer, så jeg har stor indflydelse på, hvad projekterne skal ende ud med.” Hun er derfor med i alle faserne af et projekt, og er ude ved kunden ugentligt. ”Kunderne er meget forskellige. Men de er som regel meget engagerede, åbne og interesserede. De ved, at vi kan hjælpe dem til at blive endnu bedre”.

Christina er ambitiøs, men lige nu fokuserer hun på at blive endnu skarpere fagligt og mere erfaren i at lede større udviklingsprojekter. Hun bruger sin teoretiske baggrund rigtig meget i det daglige, f.eks. kvantitativ og kvalitativ metode, men arbejder hele tiden på at omsætte teori til praksis.

 

Kunne du tænke dig at blive Christinas nye kollega?
Så er du uddannet sociolog, antropolog eller lignende. Du kan f.eks. også have en kandidatgrad i statskundskab. Derudover har du relevant erfaring med konsulentarbejde og kan byde ind på en række af de samme områder, som Christina kan, f.eks. procesforløb for ledere og medarbejdere, analyse og evaluering, organisationsudvikling og projektstyring.