Manager og konsulenter til MARSELISBORG Consulting  

Sæt dit aftryk på fremtidens ældre- og beskæftigelsesområde

Hvem er vi, og hvad skal du arbejde med?
Marselisborg Consulting består af 30 dedikerede politologer, sociologer, antropologer m.fl. i Aarhus og København, som årligt leverer konsulent- og rådgivningsforløb i flere end 60 kommuner.

Vi vil have dig, hvis:

  • Du kan understøtte jobcentrene gennem strategiforløb, kompetenceudvikling og ledersparring
  • Du kan udvikle kommunernes indsats vedr. demens, rehabilitering og forebyggelse af ældres ensomhed gennem organisationsudvikling og kompetenceudvikling
  • Du kan anvise effektiviseringspotentialer i kommunerne gennem større registeranalyser og mere kvalitative sektorundersøgelser
     

Hvem søger vi?
Manager:
Som manager står du i spidsen for dine egne projekter og fungerer samtidig som sparringspartner til konsulentgruppen. Du har typisk erfaring fra konsulentbranchen eller anden relevant organisation, du har karriereambitioner og ønsker at få policy-indflydelse på vigtige sektorområder.

Konsulenter:
Som konsulent bidrager du i alle faser af et projektforløb lige fra opstartsmøde hos kunden til afholdelse af workshops, seminar og præsentation af projektet. Du får hurtigt et selvstændigt ansvar, men stadig i parløb med kollegaer og ledere. Du kan være godt i gang med dit karriereforløb, men du kan også være nyuddannet, hvor du er blandt de bedste på din årgang.
 

Din profil indeholder:
- Et skarpt konsulenthåndværk – der kan være hæftet op på projektledelse, analyse, workshopfacilitering, undervisning, leder- og strategiforløb, men du kan også have en mere analytisk profil særligt af kvantitativ karakter.

- Grundlæggende sektorfaglig viden – som betyder, at du kender lovgivningen, dilemmaerne, målgrupperne og finansieringskilderne på ældre- og /eller beskæftigelsesområdet.
 

Du skal vælge Marselisborg Consulting hvis:

  • Du vil være en del af en innovativ rådgivningsvirksomhed, som gør en forskel for slutbrugeren
  • Du trives i et hektisk, tværfagligt og humoristisk miljø, hvor gode kollegaer med et stort drive og et højt fagligt niveau skaber en uformel atmosfære med kort afstand mellem ledere og medarbejdere

Vi lægger vægt på din faglige- og karrieremæssige udvikling, så derfor tilknyttes du en mentor fra virksomhedens direktion, som løbende følger op på din karriereplan.

Læs mere på www.marselisborg.org/rekruttering, hvor bl.a. kan møde Jakob og Christina, der beskriver manager- og konsulentrollen nærmere.
 

Ansøgning
Ansøgning, CV, eksamensbevis og relevante bilag sendes til Udviklings-konsulent Lea Würtz Lauridsen lwl@marselisborg.org med deadline den tirsdag den 23. januar kl. 12.00.

Der afholdes samtaler i uge 5-6. Du er velkommen til at kontakte -director Dorit Wahl-Brink på 2173 3735 (ældreområdet) eller director Piet Juul Birch 2726 2802 (beskæftigelsesområdet).