EMPOWERMENT VIRKER NEMLIG

 
STAR har netop offentliggjort en evaluering, hvor erfaringerne fra 30 ”empowerment-projekter” giver os yderligere motivation til tesen om, at øget selvansvar hos borgerne skaber motivation til at blive en del af arbejdsmarkedet. 
Se linket her...

 

Marselisborg har været med i 8 ud af de 30 projekter, hvor vi har leveret kompetenceudvikling, procesudvikling, sagssparring m.m. til medarbejderne, der har skullet udmønte empowerment i praksis. Dernæst arbejder vi selv med empowerment i vores rehabiliteringscentre, hvor vi nu kan identificere jobeffekter, når vi placerer et øget ansvar for egen udviklingsproces – også for de mest udsatte grupper.

 

Samtidig har vi gjort os erfaringer med, at empowerment ikke kun er en metode og tilgang, der kan sættes i spil for borgerne længst væk fra arbejdsmarkedet, men at empowerment også med fordel kan anvendes i dialogen med de mere jobparate borgere. Denne erfaring har vi omsat i praksisnære kompetenceudviklingsforløb bl.a. målrettet indsatsen for de forsikrede ledige.

Læs mere her

 

Marselisborg er en privat konsulentvirksomhed, der består af 70 konsulenter med forskellige metodiske og uddannelsesmæssige baggrund fordelt på afdelinger i København, Aarhus, Hillerød, Køge, Holbæk, Sorø, Grenå, Vejle og Odense