OM VIRKSOMHEDEN

MARSELISBORG er en erfaren og anerkendt konsulentvirksomhed , der siden 2002 har specialiseret sig i udviklings- og forandringsprocesser inden for den offentlige sektor. ​

 

MARSELISBORG er forankret inden for velfærdsområdet og løser komplekse opgaver med stor diversitet på tværs af sektorer. Det kan f.eks. være et ministerium, der ønsker nye modeller til bekæmpelse af ældres ensomhed, en arbejdsplads med organisatoriske udfordringer eller en kommune, der ønsker nye metoder til unge- og beskæftigelsesindsatsen. 

 

MARSELISBORG er opbygget som en tredimensionel virksomhed, hvorved vi kan udføre og skabe forandringer på alle niveauer i en kommune, organisation eller virksomhed. 

 

Vi er en utraditionel konsulentvirksomhed, hvor vi tilbyder ledelsesrådgivning, organisationsudvikling og analyser inden for beskæftigelse-, ældre unge-, og socialområdet. Samtidig driver vi landsdækkende rehabiliteringscentre, som dagligt udfører en tværfaglig rehabiliteringsindsats for at støtte udsatte borgere tilbage til arbejdsmarkedet. Denne særlige kombination gør MARSELISBORG i stand til at udføre udviklings- og forandringsprocesser på alle niveauer inden for velfærdsområdet, idet vi kan inddrage faglig ekspertiser, viden og praksiserfaring fra såvel vores konsulentvirksomhed som vores rehabiliteringsecentre. 

 

VORES VÆRDIER – er en ærlig og troværdig samarbejdspartner, der tør italesætte de udfordringer vi ser. Vores medarbejdere er engagerede og har fokus på, at vores indsatser skal skabe værdi for vores samarbejdspartner. Kvalitet er i højsæde, og vi ønsker hele tiden at udvikle os. 

 

VORES STYRKE – vi kan udføre alle dimensioner i en udviklings- og forandringsproces- fra analyser, strategiplaner, ledelsesrådgivning til kompetence- og faglig udvikling af medarbejdere til direkte forandringsopgaver på gulvet med sagssparring, medarbejdersupervision og empowermentforløb for borgere.