Kan I gå fra ”glitter” til konkret gevinst?

Eller oplever I også, at potentialeberegningerne lover noget, som efterfølgende ikke kan lade sig gøre i praksis? I Marselisborg har vi samlet en meget lang række erfaringer med, hvad der skal til for at virkeligheden kan leve op til potentialeberegningen. Og ikke mindst hvad der skal til, for at potentialeberegningen kan leve op til virkeligheden…. med alle dens konkrete, krogede og komplekse samt faktiske og praktiske problemer og muligheder.

 

Vi tilbyder derfor her et inspirationshæfte som kan hjælpe jer i gang med at udvikle potentialeberegninger der holder og som kan implementeres. I er også altid velkomne til at kontakte os for ideudveksling, inspiration og dialog. Fx er du velkommen til at sende os et ”erfaringskort”, og så vender vi tilbage. Se her nederst på siden under ”Bobler, bøvl og blær”. 

Bobler, bøvl & blær..

Fortæl om jeres erfaring eller beskriv jeres bedste bud på den næste effektivisering - den mest inspirerende belønner vi med en flaske bobler (brug evt. vores tjekliste nedenunder). 

Erfaring: Vi lykkes med at omsætte en potentialeberegning til konkrete gevinster, fordi vi...

Brug tjeklisten

Du kan bruge de 6 punkter i tjeklisten til at overveje, i hvilken grad forslaget gav jer et fyldestgørende billede af...

 

keyboard_arrow_up